Betaling hos oss

Betaling skal i hovedsak skje samme dag dere er hos oss. Vi tar imot kontanter, de aller fleste bank- eller kreditkort. Vi gir desverre ikke ut giro.

Forsikrede dyr kan i de aller fleste tilfeller(avhengig av selskap) betales via direkteoppgjør med selskapet. 

Direkteoppgjør med forsikringsselskapAgria, If, Sparebank1, Gjensidige, Dnb, Nemi, Storebrand og Vardia. 
Alle disse selskapene tilbyr en direkteregulering til sine kunder. Det betyr at når dere har vært hos oss, og regningen skal betales, kan vi sende inn hele regningen til forsikringsselskapet og vil da i etterkant  få en tilbakemelding vedrørende størrelsen på din egenandel. På den måten slipper du som eier å legge ut for hele fakturasummen.Dere vil da motta en faktura på egenandelen fra oss, når vi får tilbakemelding fra forsikringsselskapet deres.

Er dyret forsikret i andre selskap enn disse, må du heller sjekke med dem om de godtar en direkteregulering.Vi må ha forsikringsnummer /skadenummer for å kunne sende  inn direkteoppgjør, så vi ber om at dere har med disse  opplysningene når dere kommer til oss. 
Vi kan tilby en løsning knyttet opp mot Resusrbank, der du som eier søker om et lån via dyrekonto. For å lese mer om dyrekonto, trykk på linken under. 

Dyrekonto >